2011. április 29., péntek

Forever Freedom - FLP eredeti, bontatlan - Jelenlegi ára: 6 900 Ft


Forever Freedom
A Forever Freedomban az Aloe Vera olyan anyagokkal kombinációban van jelen, amelyek segítenek a megfelelő ízületi funkciók és mozgékonyság fenntartásában, s mindezt egy ízletes, narancsízű dzsúsz formájában.
A glukosamin szulfátot és a chondroitin szulfátot - a természetben előforduló két olyan vegyületet, melyekrôl megállapították, hogy segítenek fenntartani az egészséges ízületi funkciókat és szabad mozgást - összekapcsoltuk stabilizált aloe vera gélünk gazdag összetevőivel.
Ehhez adtunk még C-vitamint és MSM-et, a biológiailag felhasználható kén elsődleges forrását, mely szükséges a szervezet számára ahhoz, hogy képes legyen fenntartani az egészséges kötőszöveteket és az ízületi funkciókat. A glukosamin szulfát és a chondroitin szulfát olyan természetben előforduló anyagok, amelyek segítenek fenntartani a porcok szerkezetét és egészségét, miközben ezeket a természetes "ütődés elnyelőket" hidratáltan tartják.
Ugyanakkor az ízületekben található ízületi folyadékban biztosítja a szükséges viszkozitást, lehetővé téve, hogy a felületek szabadon csússzanak el egymáson.
A szervezet öregedésével kevésbé képes arra, hogy produkálja az egészséges porc ilyen természetes elemeit, ami aztán elvezethet az ízületek elhasználódásához.
A Forever Freedom az általában javasolt mennyiséget kínálja glukosamin szulfátból (1500mg), chondroitin szulfátból (1200mg) plussz 750 mg MSM-et és 250 mg C-Vitamint 4oz-s adagonként. A glukosamin szulfát, chondroitin szulfát, C-vitamin és MSM keveréke az elkopás elleni védelem első vonalát kínálja. Akárcsak a többi FLP termék esetében, ezek a tápanyagok természetes forrásból származnak és kivételesen biztonságosnak tekintjük őket. A Forever Freedom-mal praktikusan és táplálóan indul a napunk.
Amennyiben más FLP-s termékre szükséged lenne, kérlek írj, segítek!
Termékeim mind eredetiek és bontatlanok!! Hosszú szavatossági idővel! Minden termékem van, akár több darab is, tehát azonnal tudom postázni, nem kell rá várni!!!
A termék leütése után vedd fel velem a kapcsolatot!
Otp bankos vagyok!
Postázás: hétköznap 12 óráig megérkezett utalást még aznap postázom, a később érkezett utalást másnap! Kérlek ezt vedd figyelembe!



Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Az aukció vége: 2011-05-17 22:43
. Forever Freedom - FLP eredeti, bontatlan - Jelenlegi ára: 6 900 Ft