2012. február 25., szombat

Lindam rugós hinta ELADÓ! - Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Eladó a képeken látható Lindam típusú rugós hinta.
Állapot: esztétikus állapotú, sérülésmentes hinta, kék-zöld színben, szinte új állapotban. Új ára 11000 Ft volt.  
Jellemzői:
Nagyon kedvelt a babák körében ez a függesztett babaugráló hinta. Állítható a magassága, úgy kell beállítani, hogy a járni még nem tudó baba lába félig leérjen a padlóra, ha beleültetjük. Ahogy mozog, a ruganyos felső résznek köszönhetően "ugrál" a baba. Minden kicsi nagyon szereti, élvezik, hogy ilyen "erősek" benne. Ajtófélfára fúrás nélkül rögzíthető és egy mozdulattal levehető.  12kg-os testsúlyig használható. A beülős része levehető és mosható.
Gyógytornászok is ajánlják, pl. koraszülöttek esetén, erősíti a hátat és a lábakat, fejleszti az egyensúlyérzéket - de csak a már ülni tudó babának, korábban megterhelheti a baba gerincét!
Személyesen átvehető Budapesten a XXI. kerületben (Csepel) illetve előreutalást követően postán is szívesen elküldöm, biztonságosan becsomagolva, sima postai csomagban 1115 Ft postai díjért. Utánvételesen csak olyan Vatera felhasználóknak postázom, akiknek az eddigi értékelései megnyugtatnak afelől, hogy a leütött és elküldött terméket át is veszik illetve ki is fizetik.
A vásárlást követően kérem a nyertes licitálót, hogy mailban vagy telefonon keressen az átvétel egyeztetése végett.



Jelenlegi ára: 5 500 Ft

Az aukció vége: 2012-03-14 00:52
. Lindam rugós hinta ELADÓ! - Jelenlegi ára: 5 500 Ft