2011. július 26., kedd

női harisnyanadrág 40 den 4 -es L 5+ 1 db ingyen! - Jelenlegi ára: 690 Ft

Adrian Antea női betétes , 40 den-es harisnyanadrág.
A magas minőségű mikrószál adalékos fonalaknak köszönhetően a harisnyanadrág tökéletesen hozzásimul a testhez, használat során puha és komfortos érzést biztosít.
Szín : COCO
Méret:  4 -es L méretű 170-176 -os
Anyaga: 85 % poliamid és 15 % elasztán.
Idény előtti vásár!! Csak most!!
Bármely színből válogatva összesen 5 pár leütése esetén + 1 párat adok ajándékba az ön által kiválasztott színből!  Kihagyhatatlan ajánlat!!! Nézze végig a színskálát a harisnya aukcióimban és válogasson össze bármely színekből és méretekből 5 párat! Ne hagyja ki!
5-öt fizet 6-ot vihet!
KÉRDEZZEN bátran. Szívesen válaszolok a kérdésekre.
A leütést követően kb. 15 percen belül vásárlási értesítőt  fog kapni a postaládájába , amely az összes szükséges adatot tartalmazni fogja az utaláshoz vagy a kapcsolat felvételhez. Amint utalása beérkezik másnap postázom a csomagot. Amennyiben több terméket vásárol egyszerre várja meg amíg küldök önnek egy kedvezményes postázási összesítőt, mert a postai díjakat a rendszer össze adja ami sok esetben jelentősen olcsóbb lesz. A személyes átvételi lehetőségek listáját a szállítási és garanciális feltételeben találja!
Az oldalt folyamatosan
töltöm többféle szegmensben, érdemes figyelemmel kísérni.
Az esetben ha vásárlásai összege meghaladja a  10000 Ft-ot , akkor a terméket ingyen postázom belföldön kizárólag GLS futárral!
Köszönöm , hogy benézett hozzám.
Mosolygós szép napot kívánok!



Jelenlegi ára: 690 Ft

Az aukció vége: 2011-08-05 17:30
. női harisnyanadrág 40 den 4 -es L 5+ 1 db ingyen! - Jelenlegi ára: 690 Ft